Hanstholm El-Teknik.

Hanstholm El-teknik

Hanstholm El-teknik har rødder i området omkring Hanstholm. Her har virksomheden etableret sig som en virksomhed, der ved at kundens opgaver skal løses hurtigt og skal prioriteres rigtigt.

Ventilation og indeklima

Hanstholm El-Teknik hjælper dig med at installere ventilationsanlæg, der sikrer dig et uovertruffet indeklima. Langt de fleste danskere befinder sig indenfor ca. 90 % af livet, derfor er det vigtigt, at indeklimaet er i top.

Intelligente installationer kan sørge for behovstyret varme og ventilation. Sådan kan du sikre dig en lav energiregning samtidig med, at du sætte din trivsel i centrum.

Varmepumper

Hanstholm EL-Teknik kender varmepumper og sammen kan vi finde den varmepumpeløsning, der passer dig. Hanstholm El-teknik har specialuddannet personale, der varetager leveringen og monteringen af varmepumper. Det sikrer, at du får en løsning, du bliver glad for. Samtidigt får du sikkerhed for, at din bygning egner sig til en varmepumpeløsning. Varmepumper er en oplagt erstatning for fossil opvarmning som f.eks. oliefyr. Samtidigt er der kommet nye afgiftsregler, der gør opvarmning med varmepumper meget attraktiv.

Intelligente løsninger

Hos Hanstholm El-teknik kan du få det sidste nye i intelligente el-løsninger fra førende producenter. Intelligent styring af strømmen i bygninger sikrer, at du ikke bruger energi, hvor det ikke er nødvendigt. Det sparer penge og sikrer miljøet. Samtidigt giver intelligent styring af elinstallationer en højere grad af automatisering og komfort, hvilket øger din boligglæde.

Intelligent styring af bygningens installationer har tre formål: Effektivisering, øget komfort og energioptimering. Når styringssystemet udnytter synergien mellem alle bygningens installationer, giver det økonomiske besparelser, et godt indeklima og et godt overblik over energiforbruget.

Comfort-installatør

Hanstholm El-Teknik er Comfort-installatør. Alle Comfort-installatører skal leve op til høje krav om uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet. Endvidere har de et stærkt bagland i samarbejdet med Solar, som sikrer produktudvikling, optimale løsninger og høj leveringssikkerhed. Men det vigtigste er måske, at Comfort-installatøren har blik for de muligheder, som konceptet skaber for hans kunder og for kundernes kunder.

Kontakt

Hanstholm El-teknik
Molevej 36
7730 Hanstholm
TLF. 9796 2133
el-teknik@mail.dk
www.hanstholm-el-teknik.dk

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *