HusetsEnergi.dk fra Scanenergi A/S.

Beregn dit energiforbrug online

CMYK HUSETSENERGI_logoFormålet med beregneren er, at hjælpe kunden med at realisere besparelser i boligen. Enten med udgangspunkt i forslagene fra beregneren, eller ved efterfølgende gennemgang af huset udført af en energirådgiver for detaljeret rådgivning.

Derudover skal beregneren give kunden et overblik over hvilke energibesparende foran-staltninger, der bør prioriteres først.

De fleste boligejere kan spare penge ved at energioptimere deres hus. Find ud af om du er én af dem.

  • Energiberegneren på HusetsEnergi.dk giver dig et hurtigt overblik over din boligs energitilstand og forslag til konkrete energiforbedringer. Det er uforpligtende, nemt og uden omkostninger.
  • Det tager kun 15 minutter at udfylde energiberegneren, og du bliver guidet hele vejen. Hav blot din varme-, el- og vandregning fra sidste år parat, inden du går i gang.
  • Når du investerer energirigtigt, er du med til at passe på klimaet og mindske CO2-udledningen. Samtidig får du en lavere energiregning, højere komfort og bedre indeklima.

Prøv selv energiberegneren

mustenshus

 

Hvem laver HusetsEnergi.dk?

HusetsEnergi.dk er en forretningsenhed i Scanenergi A/S. Scanenergi er Danmarks største energioptimeringsselskab, med hovedsæde i Ikast. Vi beskæftiger i dag 150 medarbejdere. Vi servicerer 145.000 privatkunder og 1.600 erhvervskunder indenfor el køb og optimering af energiforbrug. I HusetsEnergi.dk er det energioptimering af private boliger der er i centrum.

HusetsEnergi.dk er et samarbejde mellem forsyningsselskaber i dit lokalområde, din kommune, lokale håndværkere, lokale pengeinstitutter og Scanenergi A/S, hvor vi alle samarbejder for at nedsætte dit energiforbrug.

Hvad tilbyder vi?

Hos HusetsEnergi.dk tilbydes der flere produkter. Først og fremmest er der mulighed for at købe sig adgang til HusetsEnergi.dk beregneren, hvor kunden kan indtaste sine data, og få et hurtigt overblik over mulige energibesparelser i husstanden.

Derudover kan HusetsEnergi.dk tilbyde energirådgiver til eventuelle efterfølgende energi-tjek, når energiberegneren er gennemløbet.

Brugeren i centrum

Vi har meget fokus på, at kunden er i centrum og skal have en god brugeroplevelse ved at føle, at de bliver hjulpet igennem hele beregningen på lettest mulige måde uden at gå på kompromis med et tilstrækkeligt præcist resultat. De kan komme igennem en beregning ved kun at angive adresse og antal beboere og få et første bud på muligheder, ud fra BBR data, som trækkes direkte. De kan tilføje ekstra detaljer for de dele af huset, som kunden ønsker at regne mere på. Undervejs vil der være kontekstafhængig hjælp. På den måde dækker beregneren de forskellige kunders behov, og målgruppen bliver dermed meget bred.

Beregningen er en her og nu-beregning, hvor kunden får resultatet på sidste trin i beregne-ren samt i en PDF rapport sendt på mail.

Energitjek fra HusetsEnergi.dk

Ved et energitjek hos HusetsEnergi.dk kommer der en energirådgiver ud hos boligejeren. Rådgiveren vil gennemgå huset fra A-Z, og ser på blandt andet isolering, varmekilder, pumper, vinduer og andre steder i boligen hvor der kan være basis for en energibesparelse. Selve energitjekket tager et sted mellem 45 – 60 min.

Efter energitjekket vil rådgiveren udfærdige en rapport som giver et fyldestgørende over-blik, over de vigtigste kilder til energioptimering. Der vil stå en estimeret energibesparelse ved eksempelvis konvertering til fjernvarme fra oliefyr, der vil ligeledes står hvor stor investeringen vil være for en sådan konvertering, og hvor lang tilbagebetalingstiden vil være på investeringen.

Alle forslag vil være listet op efter hvor boligejeren sparer flest penge,

Kontakt HusetsEnergi.dk

Du er meget velkommen til at kontakte en energirådgiver- vi er altid behjælpelig med at besvare dine spørgsmål

Hos HusetsEnergi.dk sidder der altid en klar ved telefonen til at besvare dit opkald.

Har du spørgsmål til energiberegneren, din handlingsplan eller generelt nogle spørgsmål omkring energirenovering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores rådgivere.

 

HusetsEnergi-cmyk-1

Finsensvej 3
7430 Ikast
Telefon: 99 92 92 92
E-mail: info@husetsenergi.dk

 

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *