Koldby Murerfirma.

KOlby Murerfirma

Koldby Murerfirma mestrer mange opgaver. Facadeisolering, renovering, badeværelser, ombygning, tilbygning og meget, meget mere.

Hos Koldby Murerfirma bliver du og dine ønsker taget alvorligt. Vi påtager os gerne dit byggeprojekt og løser den ansvarsfuldt efter dine ønsker. Vi ved, at byggeprojekter fylder meget og kan være svære at overskue. Derfor påtager vi os gerne, at styre projektet for dig, således at du blot kan nyde, hvordan dine ønsker bliver realiserede.

Vi har mange års erfaringer inden for alle murerfagets discipliner. Samtidigt sørger vi for at holde os grundigt orienterede indenfor nye teknikker og teknologier, således at vi kan kombinere den solide håndværksmæssige tradition med moderne innovation.

Facaderenovering

Det danske klima er hårdt ved bygninger, og ganske få steder lever bygninger et så hårdt liv som i Thy, hvor hård vind, regn og salt river og rusker når det stormer fra vest. Med en facaderenovering kan du få en gammel og slidt bygning til at fremstå som ny.

Murerarbejdet styrker murenes modstandsevne. Samtidig har vi forståelse for bygningens grundlæggende arkitektur, så den æstetiske effekt ikke ødelægges.

Facaderenovering er også en oplagt mulighed for at se på bygningens isolering. Kolby Murerfirma tilbyder en bred pallette af isolerings-løsninger ved facaderenovering. Løsninger der vil gøre din bygning billigere at bo i, samtidigt med at komforten hæves betydeligt.

Koldby Murerfirma tilbyder

Koldby Murerfirma tilbyder totalløsninger inden for murerfaget med vægt på videreføre de gamle håndværksmæssige traditioner bygget på kvalitet.

  • Vores arbejdsområder omfatter bl.a.:
  • Bygningsrenovering
  • Reparation, vedligeholdelse og modernisering
  • Til-ny-ombygning
  • Badeværelser
  • Flise- og klinkearbejde
  • Facaderenovering
  • Fugearbejde
  • Tagarbejde

Vi stiller gerne vores erfaring til rådighed og rådgiver gerne om materialevalg, vedligeholdelse, kvaliteter eventuelle myndighedskrav og sørger for at kunden får den ønskede løsning afleveret til aftalt tid.

Kontakt Kolby Murerfirma ApS

 

Odinsvej 20
7752 Snedsted

Fax: 97 936 581
Telefon: 97 936 591
Mobil: 27 286 597
Mobil: 20 296 165

Email: koldbymurer@gmail.com
web: www.kolbymurer.dk

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *