EnergiConsult.

energiconsult

EnergiConsult rådgiver private og virksomheder om energibesparelser i bygninger.

Har du lyst til at nedsætte dit energiforbrug, kan EnergiConsult hjælpe dig med at stille den rigtige diagnose på dit energiforbrug, således at du træffer de rigtige valg, når der skal spares på energien.

Energirådgivning til private og små og mellemstore virksomheder

Energiklasse ANår du bestiller en energirådgivning fra EnergiConsult, får du besøg af en erfaren energikonsulent, der sammen med dig gennemgår ejendommen. Derefter udfærdiger han en udførlig rapport, der giver dig overblik over de energispare-muligheder du har, hvor rentable de er og hvorledes disse energisparetiltag bør prioriteres.

Hvor meget skal EnergiConsult gøre?

Når EnergiConsult har lavet en handlingsplan til dig, kan vi også hjælpe dig med at indhente tilbud hos håndværkere, og vurdere de tilbud du får. Dette kan være en stor hjælp. Såfremt du ønsker sammenlignelige tilbud fra håndværkere, kan vi formulere opgaven for dig. Så er du sikker på, at håndværkerne har alt med i tilbuddet, og derved undgår du ubehagelige ekstraudgifter, når håndværkeren sender den endelige regning.

Termografering med EnergiConsult

IR002171Det er vigtigt, at vi har styr på varmen i vores bolig. Varmeregningen er typisk den største post i energiregnskabet, og det er ofte her, at der også er flest penge at spare. Med termografering kan EnergiConsult påvise områder med mangelfuld isolering og områder med kuldebroer, fugtskader og eventuel fugtig isolering.

Termograferingen laver et afslørende billede af eventuelt varmetab i bygningen, således at vi præcist kan afsløre varmetab uden at lave indgreb på bygningen. Derfor kan termografering være et værdifuldt redskab i en energivejledning, da den kan være med til at erstatte veluddannede formodninger med konkret beviser. Som supplement til termograferingen kan EnergiConsult tilbyde at påvirke bygningen med undertryk. Herved fremstår utætheder i klimaskærmen meget tydeligt, og man får nøjagtige billeder af hvor varmen slipper ud.

Lovpligtig energimærkning

EnergiConsult er certificeret energimærkningsvirksomhed og udfører de obligatoriske (lovpligtige) energimærkninger under Energimærkningsordningen (EMO). Reglerne for energimærkning omfatter blandt andet, at alle ejendomme over 1000 m² skal have udført energimærkning hvert 7. år. Ved udlejning og salg skal alle ejendomme ned til 60 m² have et gyldigt (maksimalt 7 år gammelt) energimærke.blowerdoor

Alle boliger der skal annonceres til salg skal have et gyldigt energimærke for at ejendomsmægleren må vise boligen i en annonce.

Kontrol af bygningers tæthed

En stor del af bygningers varmeforbrug forsvinder gennem utætheder i klimaskærmen. Derfor er der allerede nu krav til tætheden af alle nye bygninger, og disse krav skærpes i de kommende år. EnergiConsult tilbyder ”blowerdoor” test som opfylder myndighedernes krav til dokumentation af bygningers tæthed. Samme ”blowerdoor” udstyr kan med fordel anvendes ved termografering.

Kontakt

EnergiConsult
Raadhustorvet 1K
7900 Nykøbing Mors
Tlf. 2252 3012 / 3035 1676
info@energiconsult.dk
http://www.energiconsult.dk

jesper bilstrup og michael bech

Share Button