Ekolab.

Besøg Ekolab

 

Ekolab har siden etableringen i 2002 været et specialiseret rådgivningsfirma, som arbejder med bæredygtige energiteknologier i ind- og udland. Ekolab faglighed og ydelser er bygget op om de erfarne ingeniører Klaus Ellehauge, Troels Kildemoes og Jørgen Lange. Traditionelle projekteringskompetencer og faglig indsigt er hos disse nøglepersoner suppleret med stor erfaring indenfor projektudvikling, undervisning, formidling samt processtyring.
De faglige ekspertiser er:

  • Superlavenergibyggeri (herunder passivhuse)
  • Vedvarende energi teknologier (speciale i solvarme)
  • Integreret energidesign og bæredygtigt byggeri

Ydelserne er bevidst udvalgt til at være områder, som indbyrdes stimulerer fagligheden:

  • Udvikling og analyse
  • Projektering og dokumentation
  • Undervisning og formidling

Firmaet er en netværksvirksomhed, der supplerer egne rådgivningsydelser med forskellige samarbejdspartnere, som har de rette fagtekniske og procesmæssige kompetencer til den enkelte opgave.

Ekolab arbejder gennemgående med et helhedssyn på energiopgaver. Men der arbejdes også med de tekniske detaljer da det er nødvendigt for at få de bedste løsninger i helheden. I arbejdet med de energirigtige løsninger fokuseres der samtidigt på menneskers komfort og indeklima. Firmaet er ligeledes fortrolig med de miljørelaterede forhold, integrerede designprocesser, innovative udviklingsprocesser og totaløkonomisk projektering.

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *