Thyholm Murer A/S.

Besøg Thyholm Murer A/S’ hjemmeside

ThyholmMurer_fv_stor

 

Thyholm Murer A/S blev grundlagt i 1981 af Poul Erik Gravgaard, der i dag ejer firmaet med sønnerne Rasmus og Dan Gravgaard.  Thyholm Murer har gennem årene udført utallige spændende opgaver, ingen opgave er for lille og ingen for stor.

Vi udfører: Total-, Hoved- og Fag- entreprise, samt rådgivning og projektering. Vi udfører alle former for jord-, beton-, kloak-, anlægs- og murer- arbejde.

Vores medarbejderstab består af mange rutinerede håndværkere med årtiers anciennitet, men også mange dygtige unge medarbejdere. Alle med samme mål for øje, opgaven skal udføres så godt som muligt.

Vi kendetegnes ved høj faglighed, lige fra ledelsen ud til håndværkerne på byggepladserne. Mottoet har i alle årene været, ”Vi bygger på kvaliteten”.

Type 4 Koncepthuse holder styr på energien

4_fv_lilleThyholm Murer er klar med helt nye koncepthuse, der gør op med, hvordan vi tænker energi ind i privatboligen. Navnet er Type 4 Koncepthuse og giver kunderne valget mellem fire energiklasser før byggeprojektet starter. Her er energiforbruget tænkt ind allerede fra projektstart, hvilket giver de bedste betingelser for både lavenergi og arkitektur.

Med Type 4 Koncepthusene har boligkøbere  et bredt udvalg af arkitekttegnede lavenergihuse, der alle kan opføres efter fire forskellige energikrav fra E-2015-krav og op til E-2020+ Passiv. Type 4 Koncepthuse har hele tiden for øje, at sikre at boligen bliver tilpasset kundens behov både nu og fremadrettet. Husene er fleksible kan etableres med indbyggede udvidelsesmuligheder, så de kan udvikle sig i takt med de familier der bor i dem.

reviderede energiklasser-1

 

 Kontakt:

Flovlevvej 6
7790 Thyholm
Tlf.: 97 87 15 55
Fax: 97 87 15 53
Mail: info@thyholmmurer.dk
Web: www.thyholmmurer.dk

Share Button