Idealcombi.

Besøg Idealcombi på deres hjemmeside.

Klassisk, moderne, enkelt eller tidløst. Idealcombi’s forretningsidé har altid været at kombinere solidt dansk håndværk og tradition med den nyeste teknologi. Det har ført os til en ledende position blandt producenter på det europæiske vinduesmarked.

Idealcombi i Hurup

Idealcombis hovedkvarter i Hurup har over 65.000 m2 under tag.

Med det absolut bredeste produktprogram, bestående af 5 individuelle produktserier i meget høj kvalitet, tilbyder vi det europæiske vinduesmarked energirigtige løsninger til ethvert projekt – stort og småt.

Idealcombi er grundlagt i 1973 og er familieejet. Med et produktionsareal på 88.000 m2 og et højteknologisk, topmoderne og effektivt produktionsapparat, råder Idealcombi over den største samlede vinduesproduktion under ét tag i Danmark, og vi ønsker at tilbyde vores kunder de bedste designs og konstruktioner af vinduer og døre – altid i den velkendte høje kvalitet.

Et konstruktivt partnerskab

Idealcombi har gennem generationer sat sit fingeraftryk på tidens vindueskonstruktioner og bistår i dag med stor erfaring, konstruktive løsningsmodeller og viden i en fælles målsætning for optimalt, bæredygtigt byggeri og god totaløkonomi. Vi opfatter os selv som langt mere end et vindue, og vores ambitioner og mål er klart: Vi ønsker at indgå aktivt i et byggeri’s procesforløb – ikke blot som leverandør, men som aktiv partner.

Hent Futura præsentation. Det nye vindue fra Idealcombi

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *