Nykøbing El-Service certificeret til at sætte indbrudsalarmer op

Offentliggjort på 5. november 2015 · Offentliggjort i Artikler

Nykøbing El-Service er nu certificeret til at sætte indbrudsalarmer op. Det er de for at skabe tryghed hos kunderne.

Indehaver Claus Martinussen siger:

Der er mange, der tilbyder at montere alarmsystemer i dag, men vi ser alt for ofte, at systemerne ikke er monteret korrekt og derfor ikke dækker boligen optimalt. Der er en grund til, at man kan blive certificeret indenfor alarmsystemer, og det er netop for at sikre, at alarmsystemet monteres korrekt, så der ikke bliver tale om falsk tryghed for kunderne. Det er grunden til, at det har været afgørende for mig, at få de nødvendige certificeringer, så kunderne kan være helt trygge ved at vælge os.

God præventiv effekt

Carsten Ralf med alarmsystemet (Fotograf: Dahl Photography)

Carsten Ralf med alarmsystemet (Fotograf: Dahl Photography)

Alarmerne installerer Nykøbing El-Service for både privat- og erhvervskunder.

Vi monterer utrolig mange alarmer til vores privatkunder, og nu er vi så også blevet certificeret til at levere de helt store, forkromede alarmsystemer, som har givet os en pæn stigning i antallet af større erhvervsløsninger, siger Claus Martinussen.

Der er ingen tvivl om, at hvis den hårdkogte, professionelle indbrudstyv vil ind, så går han ind, uanset om der er alarm eller ej, men erfaringer viser alligevel, at alarmklistermærkerne i vinduerne faktisk har en rigtig god præventiv effekt. Mange vælger, at alarmen skal ringe op til naboer ved indbrud, så hjælpen er nær, og risikoen er derfor for høj for indbrudstyvene.

Den præventive effekt skal man ikke undervurdere. Vi havde på et tidspunkt en række indbrud i det område, hvor vores afdeling i Nykøbing ligger, og her var mønsteret klart. Alle dem med alarmmærkater i vinduerne, var tyvene gået udenom, mens alle dem uden mærkning havde haft ubudne gæster, fortæller Claus Martinussen.

Simpel app giver tryghed

Carsten Ralf fra BUUS Køle-Service, der ligger i industriområdet vest for Nykøbing, var en af dem der for nogle år siden blev ramt af indbrud, fordi der ikke var sat indbrudsalarm op. Så da de fik bygget nyt kontor, valgte de at få en indbrudsalarm fra Nykøbing El-Service

Carsten-Ralf-app

Det er det bedste på markedet, et helt unikt produkt, hvor vi med en meget enkel app kan følge det hele online og se billeder, overvåge temperatur, tænde lys og så videre, fortæller Carsten Ralf fra BUUS Køle-Service.

Han sover rigtig godt om natten nu og et indbrudsforsøg for nylig viser, at alarmen fungerer perfekt.

Jo, flere værdier vi har fået i det nye kontor, jo vigtigere blev det at få en indbrudsalarm og jeg er rigtig glad for, at vi har fået den, det gør mig meget tryg, siger Carsten Ralf.

Flere og flere får alarm

Heldigvis viser statistikkerne, at antallet af indbrud i Danmark er faldende, men der er stadig cirka 15.000 indbrud i Danmark i kvartalet. Flere indbrud sker også ved højlys dag og det er en meget ubehagelig oplevelse at få ubudne gæster.

Derfor tager flere og flere konsekvensen af det og investerer i et alarmsystem. For relativt få penge kan man få et godt basisalarmsystem, og så kan man ellers bygge på med diverse moduler alt efter, hvor meget man ønsker at gøre ud af det, siger Claus Martinussen fra Nykøbing El-Service

Share Button