ProEnergi.

ProEnergi

Det kæver mod til at kortlægge og reducere sit eget energiforbrug

Uanset hvilken situation du befinder dig i, kan ProEnergi rådgive dig omkring dine muligheder for at reducere dit energiforbrug. ProEnergi er en uvildig rådgivningsvirksomhed beliggende i Struer, som rådgiver alle fra private boligejere over virksomheder, boligforeninger og institutioner til fjernvarmeforsyninger om optimering af energiforbruget.

ProEnergi til private

ProEnergi_VenoeVi hjælper private husejere med at reducere energiforbruget ved først og fremmest at gennemgå boligen fra kælder til kvist. På den måde skaber vi overblik over mulighederne for en reduktion af energiforbruget samt omkostningerne, der er forbundet derved. ProEnergi har arbejdet med energioptimering i mange år, og vores løsninger går ikke på kompromis med funktion og komfort. Besparelser i boligsektoren ligger typisk mellem 25 – 75 % af energiforbruget.

ProEnergi til virksomheder

Udgifterne til el, vand og varme udgør for de fleste en stor og kraftigt stigende omkostning på budgettet. Penge, der med fordel kunne bruges på noget andet. ProEnergi har stor erfaring med at nedbringe forskellige virksomhedstypers energiforbrug gennem en fokuseret indsats, der sikrer gennemførsel af de energibesparende aktiviteter.

Med en målrettet energikortlægning sikres en systematik i energioptimeringerne, som i høj grad kan medvirke til at gøre tiltagene selvfinansierende. Vores rådgivning er baseret på en driftsøkonomisk analyse, der tager udgangspunkt i din virksomheds reelle forhold og forudsætninger, blandt andet med hensyn til rentefod og tilbagebetalingstider.

ProEnergi til boligforeninger og institutioner

Med ProEnergi som rådgiver får du overblik over de tiltag, som er rentable for dig. Vi rådgiver og vejleder om alle typer af energiforbrug på institutioner og i det offentlige, det være sig bygningers energiforbrug, belysning, opvarmning samt apparater og IT med mere. Samtidig sikrer vi, at fejlinvesteringer undgås, og at optimeringerne gennemføres på baggrund af teknologier, der gør, at der ikke bliver gået på kompromis med hverken komfort eller kvalitet.

Vi holder løbende øje med de sidste nye teknologier og efteruddanner os løbende i fordelene og anvendelserne heraf.

Endvidere rådgiver vi om og hjælper med at igangsætte og styre processer inden for Energiledelse, som efter implementeringen sikrer et faldende energiforbrug, inddrager medarbejderne i processen og hjælper ledelsen til at styre udviklingen.

ProEnergi til net- og distributionsselskaber samt fjernvarmeselskaber

ProEnergi tager hånd om energibesparelserne for forsyningsselskabet, herunder alt fra aftale med den enkelte håndværker til kvalitetssikring og auditering af energispareindsatsen.

Derudover rådgiver ProEnergi omkring ledningsoptimering i fjernvarmeforsyningen, optimering på transformerstationerne for elforsyningerne, samfundsøkonomiske beregninger eller temperaturoptimering og overskudsvarmegenvinding til fjervarmenettet.

 

 

Kontakt:

ProEnergi
BusinessPark Struer
Fælledvej 17
7600 Struer
Telefon 22 55 03 96 / 21 77 09 87
Mail: info@proenergi.dk
Web: www.proenergi.dk

 

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *