Tømrerfirmaet Lars Peter Hede A/S.

 

Tømrerfirmaet Lars Peter Hede A/S

Tømrerfirmaet Lars Peter Hede A/S i er et lille tømrerfirma som beskæftiger os med alle former for tømrer og snedkerarbejder. Endvidere opfører vi nøglefærdige sommerhuse, som vi har bygget mere end 80 stk. af fra Løkken i nord til Struer i syd, samt enkelte længere væk, ligesom vi også udfører en del reparationer, renoveringer og tilbygninger til sommerhuse.

Vi løser et væld af forskelligartede opgaver. Fra reparation af gamle døre, vinduer og paneler til opsætning af vægge, lofter og karme. Fra de små og detaljerige træarbejder til de store linjer, når huset skal udbygges eller ombygges.

Vores virksomhed har i mange år betjent en fast kundekreds, der med glæde lader os klare de forskellige tømreropgaver, der skal løses i boligen, som årene går.

Vores kalender er altid åben for nye kunder, som ønsker fagligt kompetente håndværkere og foretrækker en virksomhed, hvor mester selv tager telefonen.

helårshus

 

Vinduer med mange fordele

Udskiftning af vinduer giver med det samme en forbedring af indekomforten, samtidigt med at du sparer energi. Nye vinduer er én de elementer, der bestemmet, hvordan dit hus ser ud. Derfor finder vi sammen den bedste vinduesløsning til dig og dit hus.

Ved udskiftning af døre og vinduer kan Tømrerfirmaet Lars Peter Hede A/S tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter.

Tømrerfirmaet Lars Peter Hede A/S leverer og monterer vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter – og altid med et stort udvalg af nye døre. Altid i de bedste materialer.

Sommerhuse der passer

I Tømrerfirmaet Lars Peter Hede A/S kender vi den danske sommerhustradition. Derfor passer vores sommerhuse harmonisk ind i landskabet i de danske sommerhusområder.

Vores sommerhuse er opført i træ og kan tilpasses dine ønsker. Vi lægger vægt på, at huset er rummeligt, så der er plads til både din familie og jeres gæster, når I holder ferie.sommerhus

Kontakt

Tømrerfirmaet Lars Peter Hede A/S
v/Esben Hede
Frejasvej 11
7700 Thisted
Tlf.: 97 97 14 12
mob: 20 80 14 65
mail: esben@hedehuse.dk
Web: www.hedehuse.dk

 

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *